Flexibele werkplek en vergaderruimte in Goes

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER
Vergaderruimte huren

Zoek je een flexibele werkplek om te huren in regio Goes, Zeeland, om te groeien en te ondernemen? Ondernemerscentrum Zeeland biedt grote én kleine ondernemers een goed uitgeruste werkplek in een inspirerende werkomgeving. Onze vergaderfaciliteit is door de centrale ligging in Zeeland uitermate geschikt voor workshops, trainingen en meetings met meerdere groepsgroottes.

Werkplek huur

VERGADERRUIMTES

De verschillende vergaderzalen in Ondernemerscentrum Zeeland bieden de mogelijkheid om kleine én grote gezelschappen te ontvangen voor onder andere trainingen, vergaderingen en bedrijfspresentaties. De kleine vergaderzalen doen niet onder voor een echte directiekamer en zijn zeer geschikt voor overleg op niveau. Onze grote vergaderzalen zijn zeer flexibel in te richten voor ieder doeleinde. Ook voor onze vergaderruimtes hanteren we dezelfde ‘no-nonsens’-mentaliteit; gratis parkeren, koffie/thee en wifi. Je kunt bij deze flexibele werkplek tevens kiezen voor een verzorgde lunch en professionele ondersteuning.

LOCATIE

Kies ervoor om een flexibele werkplek te huren bij ons in Goes voor je bedrijf uit Zeeland en kom bij ons ondernemen, vergaderen of een training organiseren! Door onze centrale ligging in de provincie kan iedereen met weinig reistijd deze mooie locatie bereiken voor een overleg, meeting, workshop of training. Dankzij de ruime, gratis parkeergelegenheid is dit de ideale locatie!

GROEI OP EEN FLEXIBELE MANIER DOOR

Ondernemerscentrum Zeeland is een initiatief van twee Zeeuwse ondernemingen; Waterland Projecten en DH Medical Consultancy. Op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar gemeen, naast de behoefte aan flexibele werkplekken, kantoren- en trainingsruimtes. Juist deze behoefte om onbelemmerd door te groeien en te ondernemen in een inspirerende omgeving, brachten Dirk-Jan van Wijck van Waterland Projecten en Danny Hage van DH Medical Consultancy tot de keuze dit project samen aan te gaan. Wil je meer weten over het huren van een flexibele werkplek bij ons in Goes voor je bedrijf uit Zeeland? Wij gaan graag met je in gesprek! Mail naar [email protected] voor meer informatie of reserveer direct je ruimte(s).