Flexplekken huren

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER
Vergaderruimte huren

Wanneer je besluit om flexplekken voor je medewerkers of collega’s te huren, profiteer je van een ontspannen werksfeer waarin men optimaal presteert. Dit geldt zeker voor de flexplekken van Ondernemerscentrum Zeeland in Goes. Hier geniet je van alle comfortabele voorzieningen en meer dan genoeg ruimte om je werkzaamheden te verrichten en tussendoor te ontspannen. Onze flexplekken zijn centraal gelegen in Zeeland en kun je huren met de extra’s die jij nodig hebt. Ontdek de mogelijkheden!

Werkplek huur

FLEXPLEKKEN HUREN MET ALLE VOORZIENINGEN VOOR DE IDEALE WERKOMGEVING

Ondernemerscentrum Zeeland beschikt over meerdere ruimtes die te huur worden aangeboden. Zo kies je bijvoorbeeld voor een flexplek per dag(deel), met voorzieningen als gratis wifi, airconditioning en koffie en thee. Of ga voor onze modern ingerichte kantoorruimte in Zeeland voor een zakelijk gezelschap, met dezelfde voorzieningen als de flexplekken die je kunt huren. Ben je bijvoorbeeld bezig met een project waar je flexplekken op een geschikte locatie in Zeeland voor nodig hebt? Dan bieden we je graag de mogelijkheid om voor langere tijd gebruik te maken van de vergaderzaal.

LAAT ONS JULLIE IDEALE WERKPLEK CREËREN

Heb je interesse om flexplekken te huren voor je bedrijf en een inspirerende werkomgeving te creëren voor je medewerkers, collega’s, netwerkpartners en/of klanten? Wij luisteren graag naar je wensen en zorgen ervoor dat jullie niets tekortkomen. Voor meer informatie stuur je een mail naar info@ondernemerscentrumzeeland.nl. Of gebruik direct de online reserveringsoptie om de flexplekken in Goes te huren.