Flexwerkplek huren

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Een flexwerkplek huren voor je bedrijf is een goed idee om een productieve dag te organiseren. Wanneer je de ideale flexwerkplek wilt boeken op een centrale locatie in Zeeland, kun je deze eenvoudig reserveren bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes. Wij creëren graag een inspirerende werkomgeving voor onze klanten, zodat ze het maximale uit hun vergaderingen, trainingen en workshops halen. Dankzij onze verschillende handige en comfortabele voorzieningen richt jij je dag optimaal in met bijvoorbeeld je collega’s, medewerkers, klanten of netwerkpartners. Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk, zodat je je focust op de zaken die voor jouw zakelijk gezelschap belangrijk zijn. Heb je interesse om een flexwerkplek te huren? Lees dan verder en ontdek hoe jij gemakkelijk de perfecte flexwerkplek kunt boeken.

EEN FLEXWERKPLEK HUREN MET ALLE NODIGE VOORZIENINGEN OM PRODUCTIEF TE WERKEN

Wanneer je graag een flexwerkplek in Zeeland wilt reserveren, wil je er uiteraard zeker van zijn dat je straks alles voorhanden hebt. Een ruimte om te ondernemen, op nieuwe ideeën te komen en te groeien met je bedrijf, moet jou alle mogelijkheden bieden. Daarom is de flexwerkplek, die je voor een of meerdere personen kunt boeken bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes, voorzien van onder meer gratis wifi en presentatiemateriaal. Voor vergaderingen met grote groepen adviseren wij om een van onze grote vergaderzalen te huren, eventueel in combinatie met het reserveren van een flexwerkplek om tussendoor de nodige werkzaamheden uit te voeren. Wij serveren gratis koffie en thee en het is mogelijk om een lunch bij te bestellen. Zo kun je een flexplek huren waar niemand iets tekort zal komen.

VRAAG OM MEER INFORMATIE OF RESERVEER DIRECT

Voor meer informatie over het boeken van een flexwerkplek of vergaderzaal, neem je contact met ons op via [email protected]. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wil je direct een flexwerkplek reserveren? Controleer de beschikbaarheid online en vul direct in wanneer jij onze ruimte(s) nodig hebt.