Grote vergaderzaal

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Wil je een grote vergaderzaal huren om belangrijke zaken te bespreken in een ontspannende sfeer? Kies dan voor de ruimtes van Ondernemerscentrum Zeeland in Goes. In onze moderne, sfeervolle ruimtes overleg je met elkaar in de perfecte omgeving. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt wanneer je een grote vergaderzaal gaat huren. Alle voorzieningen waarover wij beschikken, zijn voor jou beschikbaar om de perfecte vergadersessie te organiseren. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons ondernemerscentrum!

EEN GROTE VERGADERZAAL HUREN MET ALLE NODIGE VOORZIENINGEN

Soms wil je eens wat anders dan een vergaderruimte op je eigen kantoor. Het is ook mogelijk dat je meerdere mensen vanuit andere locaties op een centrale vergaderplek in Zeeland wilt uitnodigen. In beide gevallen is het een goed idee om onze grote vergaderzaal te huren. We hebben verschillende grote ruimtes, waarvan één tot maximaal 78 personen, die uitermate geschikt zijn om ongestoord te overleggen en tussendoor te ontspannen. Wil je een presentatie geven aan je klanten, collega’s of partners? Dan maak je uiteraard gebruik van audiovisuele voorzieningen. Koffie en thee zijn inbegrepen en je hebt de mogelijkheid om een heerlijke lunch bij te bestellen. Komen de deelnemers met de auto? Dan parkeren zij gratis op ons terrein. Indien je ook flexwerkplekken nodig hebt, informeren wij je graag over de opties.

INFORMEER NAAR ONZE VERGADERRUIMTES

Wil je meer informatie over het huren van onze grote vergaderzaal in Goes? Wij vertellen je graag meer als je een e-mail stuurt naar [email protected]. Je kunt ook direct online reserveren, wat minimaal één kalenderdag van tevoren mogelijk is. Wij maken jullie vergaderdag graag compleet!