Mobiele werkplek

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Heb je behoefte aan een mobiele werkplek en wil je die huren in regio Goes, Zeeland? Dan zit je goed bij Ondernemerscentrum Zeeland om een comfortabele en compleet uitgeruste mobiele werkplek, ook wel flexwerkplek genoemd, te reserveren en te huren. Iedereen die bij ons zijn werk komt doen, profiteert van de optimale omgeving om productief bezig te zijn en te groeien met zijn of haar onderneming. We beschikken over verschillende ruimtes om te overleggen, trainingen te geven en natuurlijk om in rust te werken. Wil je meer weten over het huren van een mobiele werkplek bij ons ondernemerscentrum in Goes, Zeeland, en waar je van profiteert als je deze gaat boeken? Wij informeren je graag uitgebreid.

EEN MOBIELE WERKPLEK RESERVEREN MET ALLE VOORZIENINGEN DIE JIJ NODIG HEBT

Een mobiele werkplek die je kunt huren bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes is volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen. Zo kun je met je zakelijke gezelschap niet alleen een flexibele werkplek boeken met gratis wifi, koffie en thee, maar ook heb je de mogelijkheid om een lunch te reserveren. Op deze manier kom je de gehele werkdag niets tekort. We beschikken onder andere over de volgende ruimtes om in alle rust te kunnen werken:

  • Flexplek per dag(deel): Wij bieden in Goes, Zeeland, aan iedereen een goed uitgeruste mobiele werkplek om te huren – met gratis wifi, airconditioning en gratis koffie en thee. Een lunch bij je werkplek boeken is ook mogelijk. Heb je een overleg? Dat kan in één van onze vergaderfaciliteiten, met gratis parkeren voor de deur. Onze flexplekken zijn dus dé perfecte locatie voor jou! Deze werkplek kun je minimaal één kalenderdag van tevoren reserveren.
  • Kantoorruimtes in verschillende groottes: Op zoek naar een goed uitgeruste kantoorruimte voor één of meerdere personen? Wij bieden een lichte, modern ingerichte kantoorruimtes met gratis wifi, airconditioning en gratis koffie en thee. Parkeren kan voor de deur! Het huren van deze mobiele werkplek is zeer flexibel; het is per maand opzegbaar. De prijs is inclusief schoonmaak.

BEKIJK DE BESCHIKBAARHEID EN BOEK JE WERKPLEK DIRECT

Wil je, voordat je een mobiele werkplek bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes gaat boeken, meer informatie over onze ruimtes, werkplekken en faciliteiten? Stuur een e-mail naar info@ondernemerscentrumzeeland.nl en wij staan je graag te woord. Je kunt voor jouw onderneming in Zeeland heel eenvoudig een mobiele werkplek huren door deze online te reserveren. In het portaal zie je de beschikbaarheid in een handig overzicht.