Vergaderen op een centrale locatie in Zeeland

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Wil je ongestoord met je relaties kunnen vergaderen op een centrale locatie in Zeeland? Ondernemerscentrum Zeeland in Goes biedt de ideale ruimtes aan met alle nodige voorzieningen en extra’s. Hier heb jij de mogelijkheid om productief aan de slag te gaan en je onderneming verder te laten groeien. Heb je een overleg met klanten, collega’s of zakenrelaties? Dan bieden onze modern en compleet uitgeruste vergaderzalen in Zeeland een rustige, inspirerende omgeving om te vergaderen. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

VERGADEREN IN ZEELAND: ONZE BESCHIKBARE RUIMTES

Ondernemerscentrum Zeeland biedt verschillende zalen aan om in te vergaderen die je minimaal één kalenderdag van tevoren kunt reserveren. In een kleine vergaderzaal kun je bijvoorbeeld ongestoord met relaties overleggen of een presentatie verzorgen. We beschikken over presentatieschermen met mogelijkheden voor een ‘video conference’. In onze grote vergaderzalen kun je dus ook met je relaties ongestoord overleggen of een presentatie geven aan een groter gezelschap. Vanzelfsprekend zijn wifi, airconditioning en koffie/thee inbegrepen. Bij ons lunchen is ook mogelijk.

LAAT JE INFORMEREN OVER ONZE VERGADERMOGELIJKHEDEN

Onze medewerkers zetten zich graag in om jullie vergaderdag tot een succes te maken. Wil je meer weten over vergaderen in ons ondernemerscentrum in Goes, Zeeland? Stel je vragen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Natuurlijk kun je ook direct een vergaderruimte en/of mobiele werkplek online reserveren.