Vergaderruimte reserveren

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes kun je eenvoudig een vergaderruimte reserveren voor jouw collega’s, klanten en/of zakenrelaties. Door een vergaderruimte te boeken voor je projecten en meetings, heb je de mogelijkheid om in alle rust de belangrijke zaken door te spreken. Niet alleen kun je bij ons een vergaderruimte reserveren die voorzien is van alle benodigdheden; ook verlenen wij je graag service op maat. Ontdek de mogelijkheden en profiteer binnenkort van onze praktisch gelegen vergaderzaal!

HOE KUN JE EEN VERGADERRUIMTE RESERVEREN BIJ ONS ONDERNEMERSCENTRUM?

Je kunt bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes gemakkelijk een vergaderruimte huren door online de beschikbaarheid te controleren en vervolgens te reserveren. Wanneer je ons met jouw gezelschap bezoekt, stellen wij iedereen op zijn gemak. Dit betekent dat je profiteert van een compleet uitgeruste vergaderruimte, onder meer met audiovisuele middelen, gratis wifi en koffie en thee. Ook de schoonmaak is inbegrepen. Naast het reserveren van een complete vergaderruimte, is het ook mogelijk om een lunch bij te boeken. Zo kun je voor de volledige dag een vergaderruimte huren in Zeeland en komt niemand iets tekort.

EEN KLEINE OF GROTE VERGADERRUIMTE BOEKEN IN GOES

Wij beschikken over meerdere vergaderruimtes die elk zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen en extra’s. Onze kleine vergaderzalen bieden bijvoorbeeld alle mogelijkheden om kleinschalig te overleggen op niveau. Hier zijn gratis wifi en airconditioning aanwezig en we serveren iedereen gratis koffie en thee. Hetzelfde geldt voor de grote vergaderzalen, ruimtes die ideaal zijn voor bijvoorbeeld presentaties en workshops.

ANDERE WERKRUIMTES DIE JE BIJ ONS KUNT HUREN

Naast een vergaderruimte, kun je bij ons in Goes ook een flexwerkplek boeken. Indien je bijvoorbeeld een flexwerker of zzp’er bent die werkzaam is in Zeeland, is het fijn om op sommige momenten een kantoor in de buurt te huren, eventueel in combinatie met een vergaderruimte voor de nodige overleggen. Ook onze flexplekken zijn inclusief de eerdergenoemde voorzieningen, zodat iedereen ook individueel ongestoord zijn of haar werk kan doen.

INFORMEER NAAR ONZE RUIMTES OF RESERVEER DIRECT

Weet je al welke vergaderruimte je wilt huren bij ons ondernemerscentrum in Zeeland? Of wil je een combinatie van de ideale vergaderlocatie en een flexibele werkplek? Dan kun je direct je vergaderruimte en andere werkruimtes boeken, waarna wij alles gereed maken voor jullie komst. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar [email protected]. Wij staan je graag te woord en vertellen je over alle opties voor jouw werk- en vergaderdag bij Ondernemerscentrum Zeeland.