Een kantoor huren in Zeeland

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Ben je een flexwerker en wil je een kantoor huren in Zeeland om met je collega’s of samenwerkingspartners te werken? Of wil je voor je bedrijf een kantoor huren op een handige, strategische locatie in Zeeland? In beide gevallen zit je goed bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes. Hier vind je werkruimtes met alle voorzieningen die jij nodig hebt om je project en werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Ontdek de mogelijkheden!

EEN KANTOOR HUREN IN ZEELAND DAT PRODUCTIEF WERKEN MOGELIJK MAAKT

Ons centrum bevat werkplekken voor iedere zakelijke gelegenheid. Zo kun je bij ons in Zeeland bijvoorbeeld een kantoor huren dat modern is ingericht en voorzien is van alle nodige voorzieningen. De huurprijs voor onze kantoorruimte is inclusief wifi, koffie en thee, airconditioning en schoonmaak. Hiermee maken we het onze gasten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk, waardoor zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Wil je een grote of kleine vergaderzaal in Goes reserveren voor meetings? Ook dat is mogelijk!

INFORMEER NAAR ONZE WERKRUIMTES EN VOORZIENINGEN

Door een mobiele werkplek te huren, zoals een kantoor, organiseer je optimaal jouw workshop, vergaderdag of project in Zeeland! Wil je meer informatie over onze ruimtes en voorzieningen? Neem dan gerust contact met ons op via info@ondernemerscentrumzeeland.nl en stel al jouw vragen. Je kunt ook direct en gemakkelijk online je gewenste werkruimte reserveren.