Over ondernemerscentrum
Zeeland

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Vergaderruimte huren

Flexwerkplekken en vergaderen in Goes

Zoek je ruimte om te groeien en te ondernemen? Ondernemerscentrum Zeeland biedt het MKB en MKB-plus een inspirerende werkomgeving met fijne facilitaire voorzieningen. Onze vergaderfaciliteit is door de centrale ligging in Zeeland uitermate geschikt voor workshops, trainingen en meetings. Ook onze flex werkplekken hebben dankzij hun centrale ligging meerwaarde voor elke onderneming. Professioneel ondernemen begint bij Ondernemerscentrum Zeeland!

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER
Werkplek huur

Flex werkplekken

Zoek je een werk- of kantoorruimte met een professionele uitstraling, maar wil je niet te veel betalen? Dan ben je bij Ondernemerscentrum Zeeland aan het juiste adres! Wij bieden fijne werkplekken, voorzien van Wifi en airconditioning. Koffie/thee en water is onbeperkt beschikbaar en ingegrepen. Ook is er de mogelijkheid tot het bestellen van een lunch en zelfs klanten kunnen worden uitgenodigd voor bijvoorbeeld een overleg in één van onze vergaderfaciliteiten.

Of je nu eenmalig voor slechts 4 uur een werkplek huurt of regelmatig terugkeert, we bieden maatwerk, passend bij jouw onderneming. Zo kan bij regelmatig gebruik van een flexplek ons Flexplek-abonnement of Plus- abonnement aantrekkelijk voor je zijn. En kies je voor een werk- of kantoorruimte bij Ondernemerscentrum Zeeland, dan krijg je er een gratis parkeerplek bij.

Bekijk de opties

Vergaderruimten

Onze compacte vergaderfaciliteiten doen niet onder voor een echte directiekamer en zijn met een capaciteit van 4-8 personen zeer geschikt voor overleg op niveau.

De twee vergaderzalen in Ondernemerscentrum Zeeland bieden de mogelijkheid om groepen tot wel 78 personen te faciliteren voor trainingen, vergaderingen en bedrijfspresentaties.

Onze grote vergaderzalen zijn in een handomdraai te transformeren tot bijvoorbeeld een plenaire zaal met een maximale capaciteit van 78 personen. Ook voor onze vergaderruimten hanteren we dezelfde ‘no nonsens’ mentaliteit; gratis WiFi en parkeren, onbeperkt gebruik van koffie/thee/water. En vanzelfsprekend bieden we op verzoek lunch(buffet)service) en professionele ondersteuning. Kortom, ondernemen in een professionele omgeving begint bij Ondernemersentrum Zeeland! Boeken kan snel en flexibel.

Bekijk de opties

Locatie

Centraler dan in Goes kan het in Zeeland bijna niet! Kom bij ons ondernemen, vergaderen of een training organiseren! Door de centrale ligging van Ondernemerscentrum Zeeland wordt reistijd en fileleed beperkt en dat bevordert de effectiviteit van een overleg, meeting, workshop of training. Laat je verrassen door de diversiteit aan mogelijkheden, vriendelijke tarieven en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Jouw ondernemerschap begint bij Ondernemerscentrum Zeeland!

Kantoor Zeeland

Flexibel kunnen doorgroeien?

Ondernemerscentrum Zeeland is een initiatief van Waterland Projecten. Zijn eigen behoefte om onbelemmerd door te groeien en te ondernemen in een inspirerende omgeving bracht Dirk-Jan van Wijck tot het opzetten van deze onderneming. ‘Dit gun ik iedere ondernemer. Het Ondernemerscentrum Zeeland biedt behalve een inspirerende omgeving ook optimale kansen voor onderling netwerken en samenwerken. En dat zit allemaal in de quote van Ondernemerscentrum Zeeland: ‘Verblijven en Verbinden’! “
Dirk-Jan van Wijck.