Vergaderlocaties in Zeeland

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Wil je in alle rust overleggen met je zakenrelaties en zoek je hiervoor geschikte vergaderlocaties in Zeeland om te reserveren? Dit is mogelijk bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes, waar we diverse ruimtes bieden voor grote en kleine groepen. Hier beschik je over alle voorzieningen om optimaal te vergaderen. Uiteraard zorgen onze medewerkers ervoor dat je niet alleen een productieve, maar ook comfortabele vergaderdag hebt. Ontdek de mogelijkheden van onze vergaderlocaties in Zeeland, die je bovendien eenvoudig online kunt reserveren.

OP ZOEK NAAR VERGADERLOCATIES IN ZEELAND? IN ONS CENTRUM PROFITEER JE VAN VELE VOORDELEN

Je wilt natuurlijk efficiënt en in rust kunnen vergaderen, of het nu met klanten, collega’s en/of zakenrelaties is. Als je op zoek bent naar geschikte vergaderlocaties in Zeeland om te reserveren voor een kleine of grote groep, bieden we jouw zakelijk gezelschap graag onze modern uitgeruste vergaderzalen aan. Hier maak je gebruik van gratis wifi, koffie en thee en de gasten parkeren gratis op ons terrein. Kies voor een kleine vergaderzaal – bijvoorbeeld de spreekkamer Zeelandbrug voor maximaal 8 personen – of een grote vergaderzaal voor grotere gezelschappen, elk met dezelfde luxe voorzieningen om de vergaderdag tot een succes te maken. Heb je tussendoor een flexibele werkplek nodig voor jou en/of je gasten? Die kun je bij ons ook eenvoudig boeken.

VRAAG OM MEER INFORMATIE OF BOEK DIRECT

Zoek niet verder naar de ideale vergaderlocaties en kies ervoor om een compleet uitgeruste ruimte te reserveren bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes. Wil je meer informatie ontvangen? Wij staan je graag te woord wanneer je contact met ons opneemt via [email protected]. Bekijk de beschikbaarheid online en organiseer jouw productieve werkdag!