Vergaderzaal reserveren

Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie
Gratis parkeren
Centraal in Goes
500 m van het station
Gratis WiFi & koffie

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

VIND EN BOEK EENVOUDIG JOUW KANTOOR OF VERGADERRUIMTE

RESERVEER HIER

Indien je een belangrijke bespreking hebt met collega’s, klanten of zakenrelaties, is het een goed idee om een vergaderzaal te reserveren. Dan ga je natuurlijk wel voor een verhuurder die een compleet uitgeruste vergaderzaal aanbiedt, waarbij alle nodige en comfortabele voorzieningen zijn inbegrepen. Of je nu met een grote of kleine groep wilt vergaderen: bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes kun je de perfecte vergaderzaal huren voor jouw zakelijke gezelschap. Wij beschikken namelijk over zowel een grote als een kleine vergaderzaal die je eenvoudig online kunt boeken. Je kunt hierbij ook direct de beschikbaarheid inzien, waardoor je zeker weet dat je bij ons terechtkunt. Laat je informeren over de mogelijkheden!

ONZE COMPLEET UITGERUSTE VERGADERZAAL IN ZEELAND KUN JE HUREN DOOR EENVOUDIG TE RESERVEREN

Als verhuurder van flexwerkplekken bieden wij ook aan ieder zakelijk gezelschap de ideale vergaderzaal aan. Hier bespreek je belangrijke zaken ongestoord, geef je presentaties aan zakenrelaties, verzorg je workshops en nog veel meer. Wanneer je een vergaderzaal bij ons gaat boeken, zorgen wij ervoor dat je van alles voorzien bent. Dit betekent dat je gebruikmaakt van wifi, op de warme dagen geniet van airconditioning en werkt onder het genot van koffie of thee. Dit zijn services die wij als verhuurder gratis aanbieden bij de vergaderzaal en/of flexwerkplek. Wil je naast een vergaderzaal ook een lunch erbij reserveren? Dat is ook mogelijk! Wij zorgen er graag voor dat je tijdens je bezoek niets tekortkomt.

EEN KLEINE OF GROTE VERGADERZAAL HUREN BIJ ONS IN ZEELAND

Bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes, praktisch gelegen in Zeeland, kun je een grote of kleine vergaderzaal huren. Zo vergader je met een kleine groep in onze sfeervolle vergaderruimte Zeelandbrug van maximaal acht personen of in spreekkamer Veerse Meer van maximaal vier personen. Een kleine vergaderzaal kun je minimaal één kalenderdag van tevoren boeken. Dit geldt ook voor de grote vergaderzaal die je kunt reserveren, waarvan één ruimte biedt aan maar liefst 78 personen. Deze is ideaal wanneer je een presentatie moet verzorgen of een workshop geeft aan een grotere groep, mede dankzij het grote, moderne presentatiescherm. De grote ruimtes zijn uiteraard ook voorzien van de eerdergenoemde benodigdheden en extra’s, zoals gratis wifi en koffie/thee.

ORGANISEER JOUW VERGADERDAG

Komen je collega’s, klanten of zakenpartners met de auto? Geen probleem, want zij kunnen eenvoudig en gratis parkeren op ons terrein. Als verhuurder van flexplekken zorgen wij er graag voor dat je vergaderzaal schoon wordt aangeboden en achtergelaten. Om een vergaderzaal te boeken, maak je eenvoudig gebruik van ons portaal om direct op de door jou gewenste dag te reserveren. Heb je vragen over onze services en/of ruimtes waarin je optimaal kunt vergaderen en werken? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij antwoorden je zo spoedig mogelijk.